Universell Matematikk R2

Varetype: Skoleavtale, årlig lisens


Med Universell Matematikk R2 skoleavtale får et ubegrenset antall elever og lærere på skolen tilgang til læremidlet. Tilgangen gis via FEIDE eller direkte på Kunnskap.no.Prøv selv

More details

3 500 kr

Eks. mva.

Beskrivelse

Universell Matematikk for 1T, 1P,1T-Y, 1P-Y, 2T, 2P, 2P-Y, 2T-Y, R1 og R2 er digitale læremidler med tusenvis av interaktive sider. Sidene inneholder illustrasjoner, animasjoner, filmer, 3D-modeller, tester og selvrettende oppgaver.

Eget tavleverktøy til læreren
Med Universell Matematikk får læreren et tavleverktøy for å presentere og gjennomgå matematiske begreper og fagstoff. Flotte animasjoner og interaktive simuleringer visualiserer lærestoffet og gjør det lettere for eleven å forstå nye emner.

Tilpasser seg eleven
Elevene får med Universell Matematikk en personlig digital lærebok der fagstoff og oppgaver er knyttet tett sammen. Veiledende tilbakemeldinger gir eleven bedre mulighet til å mestre oppgaver på egen hånd.


Detaljerte elevrapporter
Universell Matematikk tar vare på elevenes svar. Lærere kan ta ut elevrapporter som gir informasjon om hvor lenge elevene har jobbet med læremidlet, oppgaver som er løst og faglige styrker og svakheter. Bruk rapportene som utgangspunkt for elevsamtaler og underveisvurdering.

Se katalogen (pdf)

30 andre produkter i samme kategori: