Universell Kjemi 1 Se større

Universell Kjemi 1

Varetype: Skoleavtale, årlig lisens

Med Kjemi 1 skoleavtale får et ubegrenset antall elever og lærere på skolen tilgang til læremidlet. Tilgangen gis via FEIDE eller direkte på Kunnskap.no.


Prøv selv

More details

3 500 kr

Eks. mva.

Beskrivelse

Universell Kjemi 1 består av hundrevis av interaktive sider med illustrasjoner, animasjoner, video, 3D-modeller, tester og selvrettende oppgaver. Innholdet er tilpasset kompetansemålene for Kjemi 1.

Eget tavleverktøy til læreren
Med Universell Kjemi får læreren et tavleverktøy for å presentere og gjennomgå begreper og fagstoff. Flotte animasjoner, video av laboratorieforsøk og interaktive simuleringer visualiserer lærestoffet og gjør det lettere for eleven å forstå nye emner.

Tilpasser seg eleven
Elevene får med Universell Matematikk en personlig digital lærebok der fagstoff og oppgaver er knyttet tett sammen. Veiledende tilbakemeldinger gir eleven bedre mulighet til å mestre oppgaver på egen hånd.


Detaljerte elevrapporter
Universell Kjemi tar vare på elevenes svar. Lærere kan ta ut elevrapporter som gir informasjon om hvor lenge elevene har jobbet med læremidlet, oppgaver som er løst og faglige styrker og svakheter. Bruk rapportene som utgangspunkt for elevsamtaler og underveisvurdering.

Se katalogen (pdf)

30 andre produkter i samme kategori: