Matematikk 8-10 - skoleavtale inntil 50 elever

Varetype: Skoleavtale, årlig lisens

Matematikk 8-10 Fagfornyelsen, er et digitalt læremiddel som vektlegger undring, forståelse og anvendelse. Gjennom flere hundre animasjoner, filmer, selvrettende oppgaver og veiledende tilbakemeldinger blir krevende fagstoff presentert på en lettfattelig måte.

Med skreddersydde opplegg for interaktive tavler og en elevdel som veileder, kartlegger og retter, er Matematikk 8-10 den komplette digitale ressurs i matematikk for ungdomstrinnet.

More details

3 750 kr

Eks. mva.

Beskrivelse

Læremidelet er innovativt med Geogebra integrert, mange simuleringer og ferdig tverrfaglige prosjekter utviklet av Teknisk museum. 


Læremiddelet er utforskende med bruk av dynamiske oppgaver der man kan endre parametere for å illustrere og tolke sammenhenger. Matematikk 8-10 Fagfornyelsen vektlegger forståelse av matematikk gjennom undring og utforsking.

Matematikk 8-10 Fagfornyelsen er strukturert ut ifra kompetansemål og kjerneelement, slik at det skal være enkelt for lærer og elev å se progresjon i forhold til fagfornyelsen. Kapitlene er også differensiert med fargekoder. Dette gir læreren en unik mulighet til å lage oppgaver og samlinger til hver enkelt elev, ut ifra deres kompetansenivå. 

30 andre produkter i samme kategori: