English Now! 1-29 elever, elevlisens per stk.

Varetype: Elevlisens 1 år

9788284140711

English Now! fokuserer på kjerneelementet språklæring og kommunikasjon. Læremiddelet dekker de fleste kompetansemål i engelsk etter 10. trinn. Læremiddelet egner seg spesielt godt for elever som tjener på å ha en fast struktur i språkopplæringen. Læremiddelet dekker det europeiske rammeverket for språk fra A1-B2.

 

More details

109 kr

Eks. mva.

Beskrivelse

English now!

Er et heldigitalt engelsk-engelsk læremiddel for ungdomsskoleelever og voksne som dekker det europeiske språkrammeverket fra A1 til B2 nivå. English Now! fokuserer på kjerneelementet språklæring og kommunikasjon. Læremiddelet dekker de fleste kompetansemål i engelsk etter 10. trinn. Læremiddelet egner seg spesielt godt for elever som tjener på å ha en fast struktur i språkopplæringen.

 Læremiddelet tilbyr mye mer enn en gjennomsnittlig engelsk lærebok. Det er et grundig designet komplett og omfattende læremiddel i det mest oppdaterte digitale formatet, som kan brukes på datamaskiner eller iOS, Android og Windows mobile enheter.

Hvert emne gir et utvalg av aktiviteter som demonstrerer og praktiserer grammatikkpunkt i den aktuelle konteksten. Videre tilbyr læremiddelet en ekstra grammatikk leksjon for hvert nivå, som gjør det mulig å referere til omfattende teori presentert på en grei måte.

 Vi har lagt stor vekt på variert ungdommelig og voksenorientert innhold, samt oppgaver som tester lytte- og leseforståelsesferdigheter, samtidig som vi gjør opplevelsen enkel og underholdende. Selvfølgelig er innholdet forskjellig avhengig av nivået på språkkunnskaper:

A1: Elevene lærer interessante, kulturorienterte fakta om Storbritannia og britiske mennesker. Alle de grunnleggende emnene dekkes - familie, tid, mat, fritidsaktiviteter, jobb, ferie osv.

A2: Materialet dekker emner som fysisk utseende, klær, vær, steder og steder, sykdommer og ulykker, sport og fritid osv. I denne samlingen vil studentene lære hvordan livet ser ut over havet - denne gangen er hovedfokuset på USA.

B1: Elevene kan allerede snakke om enkle livsbaserte situasjoner, og det er en flott mulighet for dem å gjøre mer innsats, lære mer avansert ordforråd og strukturer og bli en mer flytende engelskspråklig bruker. På dette nivået vil elevene lære om mennesker - forskjellene og likhetene mellom dem. Materialet dekker også håp og drømmer, unnskyldninger, reiser osv.

B2: Dette nivået dekker fullt ut materialet på B2-nivå og er viet til mer avanserte engelskspråklige elever. Den dekker seks forskjellige emner, inkludert: styrker og svakheter, angrer og konsekvenser, forteller historier, instruksjonsmanualer, samler inn og presenterer data.

Modulene i English Now! har tre typer kapitler:

Hvert emne består av tre forskjellige typer leksjoner:

Learn and Practice - materialet er delt inn i to deler: A og B. Begge leksjonene introduserer enhetens hovedfag.

Revise & Practice - for uavhengig læring og repetisjon med mange øvelser og fantasifulle oppgaver.

Survival English - “minikurs innen kurset” for optimal forberedelse av autentiske møter. Disse leksjonene kan tas i hvilken som helst rekkefølge - nøyaktig når et bestemt tema er relevant, f.eks. gratulere noen, snakke i telefon, be om veibeskrivelse eller være på pub.

 

Det er også tre ekstra typer leksjoner som vises etter fullført hver tredje del av kurset:

Recap: integrert radiospill for repetisjon,

Test: å bestemme kunnskapsnivå og spesifikk forberedelse mot TELC-tester,

Magazine: inspirerende og gir en unik innsikt i kulturelle aspekter.

 

English now! Har også en innebygd opptaksapp for å spille inn og lytte til sin egen stemme og sjekke uttalen.

3 andre produkter i samme kategori: