Enklere innlogging på ny portal

Publisert: 2019-12-19 14:07:37
Kategori: Engelsk , Matematikk , Naturfag , Spesialpedagogikk

Kunnskap.no har lansert ny og mer brukervennlig portal. Be gjerne om tilgang på minKunnskap.no.

Fordelene med den nye portalen er at du kan velge fra innholdet i læremidlene. Trenger du innhold om avrunding av tall? Om energikilder? Klikk og hent relevant innhold. Slik kan du skreddersy din egen undervisningsøkt.


Når du har logget inn får du tilgang til et større utvalg av læremidler. Klikk på læremidlet du ønsker, og start arbeidsøkten.Praktisk, tilpasset og læringsstier

Som lærer får du tilgang til detaljerte resultatoversikter over elevene dine. Se hva de mestrer eller har problemer med, og legg en plan sammen for veien videre.

Rapportene assisterer læreren i vurderingsarbeidet. Er det elever som trenger ekstra oppfølging?

Når du skal hente ut innhold fra ulike læremidler, kan du også bruke søk-knappen for å finne fram til aktuelle emner og begreper. Jobb prosessorientert, og skriv kommentarer på elevenes arbeid.

Både elev og lærer kan enkelt legge til lenker og dokumenter.

«Oppgaver mottatt»

De tilpassede oppgavene du har laget dukker opp under «oppgaver mottatt» når eleven logger inn. Velg oppgaver fra ulike fag og lag et tilpasset og praktisk opplegg som utfordrer elevene.

Videre kan både elev og lærer holde kontakten med hverandre gjennom meldingsfunksjonen i portalen. Er det noe eleven lurer på underveis, kan han eller hun sende en rask melding.


«Resultatrapporter»

I resultatrapporten kommer det tydelig fram hva eleven har mestret/ må jobbe mer med. Rød farge indikerer at eleven har vanskeligheter, og grønt og blått for henholdsvis «rett» og «hint».

Egen app

Se etter appen mLibro i appstore eller google play. Da får du muligheten til å jobbe offline. App-en er gratis å laste ned.

Dataporten

minKunnskap er snart tilgjengelig i Dataporten.

Et utvalg læremidler er lagt over i den nye portalen. Nye læremidler legges til fortløpende.

Velkommen inn i den nye portalen!


Del innholdet

You must be register

Klikk her for å registrere

Legg til en kommentar