Syklus 5-7 gratis
Syklus 5-7 gratis

Syklus 5-7 gratis

Kunnskaps læremidler er heldigitale læremidler med fokus på variasjon, undring og utforskning. Oppgavene er interaktive og gir umiddelbar tilbakemelding direkte i læremidlet. Oppgavene er selvrettende og lærer følger opp elevene med kunnskaps læringsanalyse.

Bruk tiden med elevene, ikke på retting!

Les mer om hvert læremiddel, pakker og priser nederst på denne siden.

Læremidlene tilpasset ukrainsk og russisk i naturfag er:

  • Syklus 5-7 norsk,ukrainsk og russisk - med lagring og retting
  • Syklus 8-10 norsk,ukrainsk og russisk - med lagring og retting

Syklus 5-7 norsk,ukrainsk og russisk - med lagring og retting er et heldigitalt naturfagslæremiddel som dekker læreplan fra 5.-7 trinn.. Læremiddelet er tilrettelagt for norsk, ukrainsk og russisk!

Her møter elevene oppgaver med stor variasjon som fokuserer på utforskning, fordypning, samarbeid og trening. Alle svar lagres og alle oppgaver er selvrettende som ender i en detaljert læringsanalyse for læreren. Ingen retting - mer tid til veiledning, læringsfremmende samtaler og tilrettelagt undervisning!

Det er ett produkt.

Viser 1-1 av 1 element(er)
Aktive filtre

Syklus 5-7 norsk, ukrainsk og russisk - med lagring og retting

Et ekte tospråklig læremiddel i naturfag Læremidlet er tilpasset/oversatt til ukrainsk og russisk med støtte fra Utdanningsdirektoratet Alle fagtekster er på norsk, ukrainsk og russisk Alle fagtekster er lest inn med naturlig tale på norsk, ukrainsk og russisk 100-vis av interaktive- og selvrettende oppgaver.  Med tospråklig fagopplæring får eleven...

Mer
På lager

Follow us on Facebook