NorskPluss A1 og A2

NorskPluss A1 og A2 er et digitalt læremiddel for voksne utviklet for opplæring i norsk etter introduksjonsloven / integreringsloven. Læremiddelet passer like godt for undervisning i ordinære klasser, som for nettundervisning.

Prøv ny versjon Innholdsoversikt (PDF)

  • NorskPluss - skjermbilde
  • NorskPluss - skjermbilde
  • NorskPluss - skjermbilde
  • NorskPluss - skjermbilde
Interaktivt arbeid på nett

NorskPluss A1 og A2 nettressurs er hovedkomponenten i læremiddelet. Den har en gradvis progresjon i vokabular og grammatikk fra absolutt nybegynnernivå til nivå A2, og omfatter også en egen «kom i gang»-modul med uttaletrening. I nettressursen kan elevene jobbe selvstendig med oppgaver på ulike nivåI tillegg er det samarbeidsoppgaver, førforståelsesoppgaver, oppgaver i helhetslesing m.m.

I videoen nedenfor gir medforfatter og lærer Anne Marie Eiby en pedagogisk gjennomgang av nettressursen vår i grunnleggende norsk for ungdom. Voksenversjonen har andre gjennomgangsfigurer, litt andre tekster og oppgaver, men mye er også felles. Filmen erstattes av en ny film om NorskPluss når mer av innholdet er digitalisert:
3 dagers gratis utprøving

Elevrapporter gir bedre tilpasset opplæring

Nettressursen tar vare på svar og resultat. Med elevrapportene i nettressursen får du som lærer en «assistent» som kartlegger og retter. Rapportene gir deg raskt en oversikt over elevenes nivå og innsats.

Se video: Elevrapporter >

NorskPluss A1-A2 er utviklet av Kunnskap.no med støtte fra Kompetanse Norge.

Forfattere: Marie Aalen og Anne Marie Eiby

NorskPluss A1 og A2  Det finnes 4 varer.

Viser 1 - 4 av 4 varer
Viser 1 - 4 av 4 varer